Interhome biedt haar klanten nu 33% last-minute korting op ruim 800 vakantiehuizen en appartementen in Spanje als zij binnen 8 dagen voor vertrek boeken.

Spanje is al jaren één van de populairste vakantiebestemmingen onder Nederlanders.
En dat is niet voor niets! Spanje is zeer veelzijdig: brede stranden, het heerlijke klimaat, een heldere zee, diverse culturele bezienswaardigheden en een prachtige natuur.
De vakantiehuizen, villa’s en appartementen van Interhome bevinden zich in de mooiste regio’s van Spanje, geschikt voor zowel strand- als natuur- en cultuurliefhebbers, bijvoorbeeld een vakantiehuis aan de Costa Brava, een appartement de Canarische Eilanden, een villa aan de Costa Blanca of een gezellig vakantiehuis aan de Costa del Sol.
Voor een goede service kan de vakantieganger terecht bij één van de servicekantoren van Interhome.
Interhome beschikt daarnaast over comfortabele en luxe appartementen in en nabij het centrum van de meest bruisende steden in Spanje, bijvoorbeeld een appartement in Barcelona en Madrid. Ideaal voor een Spaanse citytrip.
De diversiteit van het land maakt Spanje tot de ultieme vakantiebestemming voor elk soort vakantieganger. En zeker voor de last-minute vakantieganger die met 33% korting van Interhome naar de Spaanse zon vertrekt.

Interhome is marktleider in bemiddeling van ruim 32.000 exclusieve vakantiehuizen, appartementen en chalets in 28 landen wereldwijd. Interhome verhuurt uitsluitend vakantiehuizen van privéhuiseigenaren, maar ook op vakantieparken. Met de meer dan 46 jaar ervaring op het gebied van verhuur van vakantiewoningen onderscheidt Interhome zich op een innovatieve manier. Interhome Nederland is gevestigd in Rijswijk, het hoofdkantoor in Zürich en is 100% eigendom van de Hotelplan Travel Group.
www.interhome.nl

Voor meer informatie kunt u zich richten tot Rene Drummen, Commercieel Manager Interhome Vakantie B.V., telefoonnummer: 070 414 10 32 / e-mail: [email protected].