Persbericht

Zelf bedrukte polsbandjes van Codipack bieden in ziekenhuizen heel wat voordelen. Het wordt daarmee mogelijk om een identiteit van patiënten vast te stellen op een veel efficiëntere manier. We kunnen aan de positieve identificatie bijvoorbeeld toepassingen koppelen zoals het elektronische patiëntendossier, aan de medicatie die een patiënt moet krijgen of aan een bepaald dieet. Dat is een nieuwe stap vooruit in de identificatie van patiënten, vanaf het moment dat ze worden ingeschreven. Door het omzetten van patiënt identificatie gegevens in een unieke barcode zullen handscanners de codes kunnen lezen en zo heel snel belangrijke informatie op een betrouwbare manier beschikbaar maken voor het personeel van het ziekenhuis: dokters, verplegers,…

Rechtstreekse koppeling met patiëntenadministratie
De printers om de medische polsbandjes van Codipack te bedrukken kunt u rechtstreeks koppelen aan de patiëntenadministratie. Fouten worden daarmee uitgesloten. U kunt dus op deze manier heel snel een feilloze patiëntenidentificatie uitwerken. Een systeem met gekoppelde informatie is tegenwoordig onmisbaar in elk ziekenhuis.  

Snelle en eenvoudige integratie
Overschakelen naar het systeem van zelf afgedrukte polsbandjes is heel eenvoudig. Op een paar weken tijd kan de complete switch gemaakt worden. Dat kan gebeuren door de eigen IT-afdeling van het ziekenhuis, maar ook door de mensen van Codipack. Wij bieden u een compleet geïntegreerde totaaloplossing aan die voldoet aan de nieuwste Europese richtlijnen op vlak van positieve patiëntenidentificatie.

Grootste assortiment
Bij Codipack vindt u ook het grootste assortiment aan polsbandjes. We hebben een grote keuze in kleur en in vorm, maar ook in verschillende kwaliteiten en sluitingen. En dat is niet onbelangrijk in een ziekenhuisomgeving. Zo kunnen verschillende afdelingen een andere kleur of vorm van bandjes krijgen. Of denk maar aan bandjes met een antibacteriële werking, of bandjes die geschikt voor langer verblijvende patiënten. Ook dat zijn heel wat troeven voor het gebruik van Codipack polsbandjes in ziekenhuizen.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform