Online groothandel doneerde vorig jaar € 200.000 aan goede doelen

Online groothandel Kerstpakketten.nl heeft speciaal voor het goede doel een aantal kerstpakketten samengesteld waarvan 5% van de orderwaarde naar het goede doel gaat. Door één van deze pakketten te bestellen, steunt een bedrijf automatisch het goede doel.
KiKa, WNF en Ronald McDonald Kinderfonds

Kerstpakketten.nl ondersteunt al vele jaren goede doelen. Van ieder verkocht kerstpakket wordt een bedrag aan de goede doelen KiKa, WNF en het Ronald McDonald Kinderfonds gedoneerd. Dit jaar zijn er ook kerstpakketten speciaal voor deze goede doelen samengesteld waarvan 5% rechtstreeks naar het goede doel toegaat. Bedrijven die een goede doelen kerstpakket bij Kerstpakketten.nl bestellen, steunen daardoor automatisch KiKa, het WNF of het Ronald McDonald Kinderfonds.

Cheque

Eenmaal per jaar overhandigt Kerstpakketten.nl een cheque aan de goede doelen. In 2010 had deze cheque een waarde van € 200.000. Ook dit jaar loopt de teller al gestaag omhoog. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt het steunen van goede doelen steeds populairder. Een goede doelen pakket is zowel een geschenk voor medewerkers en relaties als voor een goed doel.

Website: http://www.kerstpakketten.nl

Bron: EMEA Persberichten