Persbericht

vrouwen in businessVrouwen in Business lanceert exclusief voor vrouwelijke deelnemers een leiderschaps opleiding.

Deze leiderschapstraining werd in het leven geroepen voor vrouwen die méér uit hun werk wensen te halen.

Vrouwen hebben in de laatste twintig jaar een belangrijke plaats opgeëist in het actieve bedrijfsleven. Maar hoe gaan ze met hun positie en hun leiderschap om?

Een gezonde dosis introspectie is belangrijk voor iedere manager: daarom help deze cursus vrouwen om een beter inzicht te krijgen in hun kwaliteiten, persoonlijkheidskenmerken en punten waarom verbetering mogelijk is.

Door een combinatie van hands-on theorie en praktische oefeningen worden ieders leiderskwaliteiten aan de kaak gesteld en bijgeschaafd. Meer informatie kan je vinden op de kersverse website: www.vrouweninbusiness.be.

Vrouwen in Business is een initiatief van hetzelfde team van specialisten dat reeds eerder de School voor Relaties begeesterde. Het betreft stuk voor stuk ervaren professionele coachen met jaren ervaring in de coaching-sector.

Ben je ook een vrouw die actief is in het bedrijfsleven en die haar leiderschapskwaliteiten verder wil bijschaven? Dan is de leiderschapstraining van Vrouwen in Business misschien wel iets voor jou!

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform