De lente is weer in het land, en plots zien we overal mama’s met kinderwagens in de parken en straten. Ook enkele kersverse mama’s in je vriendengroep? Niemand komt graag met lege handen op kraambezoek, maar wat koop je voor zo’n ukje?

Meestal voorzien de kersverse ouders een geboortelijst waaruit je kan kiezen. Handig natuurlijk, maar zo’n lijst staat vaak vol praktische spulletjes en misschien heb je geen zin om een koortsthermometer cadeau te geven. Of ken je de ouders goed en ga je liever voor een persoonlijker cadeau. Een leuk nachtlampje, een gepersonaliseerd rompertje,… Mogelijkheden te over.

Ook leuk babyspeelgoed valt meestal in de smaak bij ouders en kind. Kies in dat geval voor kleurrijk, veilig speelgoed dat tegen wat babykwijl kan, want erop sabbelen zullen ze toch. Speelgoed dat de ontwikkeling stimuleert is altijd een plus. Denk bijvoorbeeld aan de zogenaamde knisperboekjes, muzikaal speelgoed, heel basic puzzelblokken, een felgekleurde mobiel voor boven de wieg,… Hou het wel simpel. Met bouwstenen of loopfietsjes kan een baby uiteraard nog niets aanvangen.

Website: http://www.kinderstore.nl

Bron: EMEA Persberichten