Tijd voor een nieuwe klein karakter inkjet printer? Dan staat u voor een moeilijke oefening. Want welke eigenschap vindt u de belangrijkste? Programmeerbaarheid? Gebruiksgemak? Kwaliteit? Levensduur? Zuinigheid? Codipack maakt het u graag gemakkelijk. De Leibinger LJET3 klein karakter inkjet heeft al die voordelen. En u integreert hem probleemloos in uw bestaande omgeving.

Veelzijdig programmeerbaar
Met het unieke afsluitsysteem start u uw LJET3 kleinkarakter inkjet in een handvol seconden automatisch op en bedrukt u uw materiaal of product. Zo bent u zeker van kwaliteitsvolle prints vanaf de eerste seconde – zonder dat u zelf moet tussenkomen of spoelprogramma’s hoeft af te lopen.
Uw lettertype is trouwens perfect leesbaar dankzij de 32-drop resolutie op vijf tekstlijnen. Maar de LJET3 print natuurlijk net zo gemakkelijk barcodes en 2D -codes.

Gemakkelijk te gebruiken
Uw LJET-kleurenscherm van 10,4 inch toont vensters zoals u die kent uit Windows. U moet dus geen gloednieuw systeem leren kennen om uw toestel te programmeren. Gebruik uw vingers op het touch screen, of sluit een stick, muis of toetsenbord aan op de usb-poort voor nog snellere bediening. Wilt u alles op afstand bedienen? Dan kan dat met de unieke driver voor Windows.

Zuinig op solvent én op opstarttijd
Staat uw inkjetprinter een weekendje stil? Maak u dan geen zorgen over uitdroging of verstopping. De LJET3 purgeert zichzelf elke dag op een tijdstip dat u het best uitkomt. Tijdens het purgeren worden eventuele lucht en restanten verwijderd. Het unieke inkt-afsluitsysteem zorgt er bovendien voor dat u net zo gemakkelijk opstart en afsluit als een standaard desktopprinter zonder spoelcyclus.
Dankzij de purgeerfunctie, het unieke afsluitsysteem en het Eco-solve systeem verbruikt u zo’n 50 procent minder solvent dan normaal bij het printen. Hierbij is er tevens geen sprake van de kenmerkende solvent geur zoals bij de meeste inkjetsystemen wel het geval is.

Duitse topkwaliteit
Uw LJET3 gaat gemakkelijk tien jaar mee. U krijgt trouwens een garantie van twee jaar op uw toestel, dubbel zoveel als de meeste andere merken. De reden? Simpel: De Leibinger LJET3 wordt in Duitsland gemaakt en kwaliteit wordt daar streng gecontroleerd. We zijn dus zeker dat u er vanaf de eerste seconde plezier aan beleeft. En kampt u na verloop van tijd toch met een eventuele technische storing? Dan biedt Codipack gratis technische interventie op afstand.

Over CODIPACK
CODIPACK NV is distributeur van de Leibinger inkjet producten. Ons doel is een all-round oplossing te kunnen nastreven binnen het vakgebied van labelen, printen en coderen. Met onze eigen etikettenproductie, thermo transfert linten, etikettenprinters, etiketteermachines, print&apply machines, inkjetsystemen, codeerapparatuur zoals laser, barcode scanners en terminals, onze software afdeling en onze gespecialiseerde technische ondersteuning biedt CODIPACK totaaloplossingen in elk vakdomein.

CODIPACK is een groeiende organisatie. Onze jarenlange ervaring vullen we aan met onze drang naar vernieuwing. Met duizenden installaties ‘in the field’ bent u zeker van een betrouwbare partner met kennis binnen verschillende sectoren, waaronder: voeding, logistiek & distributie, chemie, hospitalen, medische laboratoria en de farmaceutische industrie.

Voor verdere informatie over onze producten, onze organisatie en onze service, kan u steeds terecht op onze website: http://www.codipack.com

Contact:
CODIPACK NV
Sascha De Feyter

Industrielaan 8
2250 Olen – Belgium
Tel: +32 (0)14 25 40 40, Fax: +32 (0)14 25 40 41

Bosscheweg 57
5056 KA Berkel-Enschot
Tel: +31 (0)13 533 30 17, Fax: +31 (0)13 533 34 10

E-mail: [email protected]

Website: http://www.codipack.com

Bron: EMEA Persberichten