Bij LeaseProf Service Centers zijn nu meer dan 50 autobedrijven aangesloten. Telde het aantal aangesloten bedrijven in 2010 nog 36, eind April 2011 zijn dat er 55. Daarmee bewijst de LeaseProf-formule zijn kracht en het vertrouwen dat de zakelijke automarkt er in heeft. Wie zijn leaseauto bij LeaseProf Service Centers laat onderhouden, weet dat zijn auto in goede handen is.

De formule van de LeaseProf Service Centers is duidelijk: vaktechnische service volgens de laatste fabrieksspecificaties, eenvoudige communicatie, een gratis haal- en brengservice en scherpe prijzen. Een Bovag-bedrijf dat een LeaseProf
keurmerk wil, ondergaat een strenge keuring voordat het dat krijgt. Zonodig verzorgt LeaseProf extra scholing voordat het keurmerk wordt toegekend aan het autobedrijf.

LeaseProf Service Centers controleert landelijk of de gestelde kwaliteitseisen en –normen en de veelgeroemde service wel wordt gehandhaafd. Leasemaatschappij en zakelijk rijders moeten er op kunnen vertrouwen dat hun wagen(s) altijd het beste van het beste krijgt, en niet af en toe. Aangezien de 55 LeaseProf bedrijven door het hele land zijn verspreid is er voor iedere zakelijk rijder wel een in de buurt. En de groei van het aantal aangesloten bedrijven zet door.

Het maakt dus niet uit waar de zakelijk rijder woont; in de regio van Almere, Geesteren of Alphen aan den Rijn, om maar eens een paar plaatsen met een LeaseProf bedrijf te noemen. Dankzij de gratis haal- en brengservice en de vaste contactpersoon per autobedrijf is de woonplaats nauwelijks meer van belang. Indien nodig of gewenst wordt een representatieve leenauto meegegeven. Ook gratis. En een afspraak voor onderhoud of reparatie is altijd binnen vijf werkdagen geregeld.

Website: http://www.leaseprof.nl

Bron: EMEA Persberichten