-PERSBERICHT-

Amsterdam, 24 oktober

Aan kortingscode websites geen gebrek in Nederland. Vele partijen meldden zich de afgelopen jaren al op de interessante markt voor kortingscodes. Waar veel sites in deze niche elkaar bijna klakkeloos kopiëren en slechts een doorgeefluik van kortingscodes en coupons zijn, pakt de 31-jarige Marjolein de Zwart het anders aan.

Onderscheiden

Door zich puur op de Nederlandse moeders te richten en een persoonlijke touch mee te geven aan nieuwe kortingscode berichten onderscheidt Couponmama.nl zich van de gevestigde orde. En dat werkt. Al enkele maanden na de oprichting groeide de site sterk en nu minder dan een jaar na oprichting wordt de site dagelijks door honderden moeders bezocht en heeft het dagelijks groeiende Twitter account een gevolg van meer dan 2000 mama’s. Marjolein runt de site in haar eentje naast het drukke moederbestaan.

Moeder en ondernemer

Eigenaresse Marjolein: “Ik wil laten zien dat je als moeder van twee jongeren kinderen een mooi bedrijf op kunt zetten met flexibele werktijden. Ik werk hard aan de site, maar heb ook de zorg over twee kinderen. Met de site hoop ik andere moeders te helpen met het vinden van mooie kortingen bij webwinkels gericht op kinderen, baby’s of moeders die we allemaal wel kunnen gebruiken.”

Over CouponMama.nl

Couponmama.nl biedt coupons en kortingscodes speciaal bedoeld voor moeders voor korting op baby- en kinderkleding, geboortekaartjes, attractieparken en meer.

Neem voor vragen contact op met Marjolein de Zwart.
Contactinfo:
Website : www.couponmama.nl
Email : [email protected]
Facebook : CouponMama

Couponmama

Website: http://www.couponmama.nl

Bron: EMEA Persberichten