We hebben al veel geschreven over het nut van online games voor senioren. We hebben er zelfs een hele site aan gewijd (senioren-spelletjes.nl). Vanzelfsprekend vind ik het prachtig dat deze spelletjes mij helpen om mijn geheugen te blijven trainen. Of om mijn reflexen op peil te brengen? Maar is dat voorbehouden aan ouderen? Werk dit niet voor jongeren?

Wat mij telkens opvalt is dat niemand spreekt over het plezier dat je aan online spelletjes beleeft. Ik speel in de eerste plaats voor de lol, ter ontspanning. Dan rijst de vraag waarom ik deze site een warm hart toe draag. Waarom ik een speciaal platform voor ouderen toejuich. Welnu, een selectie van ouderen voor ouderen, brengt met zich mee dat de games al getest zijn door gelijkgestemden. Daarmee is de kans dat ik een leuk spel vind, met goede uitleg en goede visualisaties een stuk groter.

Om mijn stelling krijgt bij te zetten, introduceert senioren-spelletjes de “fun garantie”. Elk spel dat we introduceren wordt vanaf deze week door een speciale werkgroep gekeurd op maar 1 eis. Is het spel leuk genoeg.

Over Senioren-Spelletjes.nl
Wanneer er over spelletjes gepraat wordt worden senioren vaak overgeslagen. Ontspanning is echter voor ouderen zowel als jongeren even belangrijk. Even je gedachten op iets anders richten kan voor iedereen een positieve impact hebben. Daarnaast kun je door het spelen van spelletjes ook je hersenen actief en fit houden op een leuke manier!
Reden genoeg om dus lekker puzzel spelletjes te spelen. Voor een leuke website met ontzettend veel spelletjes moet je eens bij Zylom kijken. Deze site is al jaren erg populair en ze hebben wekelijks nieuwe games.

Website: http://www.zylom.com/nl/gratis-online-spelletjes/puzzel/?c=35

Bron: EMEA Persberichten