Traditioneel behoorden sieraden en andere mode accessoires tot het domein van de juweliers en edelsmeden. Onbetaalbaar als kadootje voor de Sint. Tegenwoordig met het grote aanbod van producten online is de situatie heel anders. Webwinkels hebben niet te kampen met de overhead van het huren van personeel en de kosten van een bedrijfspand. Veel zaken, zoals betaling, facturering en verzending zijn veelal bijna helemaal geautomatiseerd. Dit drukt de prijzen aanzienlijk.

Het is ook een mythe dat betaalbare sieraden van slechte kwaliteit zijn. Juist doordat webwinkels minder kosten hebben dan ‘echte’ winkels kunnen de sieraden en accessoires voor heel aantrekkelijke prijzen worden aangeboden.

Een probleem wat nog steeds voorkomt is dat sommige mensen nog steeds sceptisch tegenover webwinkels staan. Argumenten zijn dan dat men liever naar een winkel gaat ‘zodat je kunt zien wat je koopt’ en het is ook ‘veiliger om af te rekenen bij een kassa’.
Nu is het zo dat het internet helaas ook wordt bezocht door oplichters. Met name diensten als Marktplaats hebben daaronder te leiden gehad, dus het is dan ook niet vreemd dat mensen nog een beetje terughoudend zijn.

Toch is de veiligheid van het doen van aankopen online verbeterd alsook de betrouwbaarheid van webwinkels. Veel webwinkels accepteren betaling via iDeal en Paypal. Deze systemen, iDeal vanuit de Nederlandse banken en Paypal als e-money bedrijf accepteren niet zo maar een overeenkomst met een webwinkel. Als je aankopen doet via iDeal of Paypal dan weet je dat je je geld terug kunt verwachten als de webwinkel duidelijk in gebreke is. Wat betreft het zelf kunnen zien wat je koopt. Webwinkels presenteren afbeeldingen van hun producten en ook online geldt dat als het product niet bevalt dan mag je het terugsturen en krijg je geld terug.

Oftewel, webwinkels ziin ook echte winkels en er is niets virtueels aan het kopen en ontvangen van goederen thuis. Het kopen van sieraden en mode accessoires van bekende merken zoals Swarovski, Pandora Style, Murano en Strass voor redelijke prijzen zijn een prima uitkomst voor iedereen die graag deze winter leuke Sinterklaas cadeaux voor betaalbare prijzen aan wil schaffen!

http://www.bijouterie-saphira.nl/

Website: http://www.emea.nl

Bron: EMEA Persberichten