Persbericht

Finalist International Case Competition 2011 uitgenodigd mee te werken aan project softwarelokalisatie

Utrecht, 27 april 2012 – De Nederlandse Frederik Mijnhardt, student aan de Universiteit Utrecht, is toegevoegd aan een projectteam van CA Labs Europe, de onderzoeksafdeling van CA Technologies. Hij gaat nieuwe technologieën onderzoeken om softwarelokalisatie te versnellen. Eind vorig jaar was hij samen met twee studiegenoten finalist in de CA Technologies International Case Competition 2011, tijdens CA World in Las Vegas.
 
Frederik Mijnhardt: “Ik kijk uit naar de samenwerking met CA Labs Europe, en dan met name het projectteam dat vertaaltools onderzoekt voor productlokalisatie in meerdere talen. Veel softwaregebruikers kunnen overweg met het Engels, maar IT vindt tegenwoordig zijn weg in alle aspecten van zowel het zakelijke als privéleven. Het is dan van belang verschillende lokale talen te ondersteunen. Dit is echter vooralsnog tijdrovend en kostbaar. We gaan onderzoeken hoe we het sneller, beter en goedkoper kunnen maken, om software van CA Technologies sneller in verschillende talen op de markt te kunnen brengen.”
 
Marco van Lieverloo, general manager CA Technologies Nederland: “Softwarelokalisatie is van belang voor het begrip en gebruik van applicaties. We investeren daarom in onderzoek naar verbetering van onze vertaaltechnologie. We waren als Nederlandse organisatie uiteraard al trots dat Universiteit Utrecht finalist was in de International Case Competition. Het feit dat Frederik nu plaats mag nemen in het projectteam van CA Labs Europe is een terechte beloning voor zijn inzet en waardering van zijn kennis.”
 
CA Labs Europe
CA Labs Europe is in 2011 opgericht en gevestigd in Barcelona. Het is het Europese research-center van CA Technologies, bedoeld om kennis te verwerven en geavanceerd onderzoek te doen. In samenwerking met universiteiten, bedrijven en overheidsinstellingen wordt onderzoek gedaan naar nieuwe producten en opkomende technologieën. Middels verschillende projecten speelt men in op huidige en toekomstige behoeftes uit de markt. De resultaten van deze projecten zijn onder andere wetenschappelijke publicaties, best practices en nieuwe oplossingen.

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
 
Abonneer op CA Technologies
•    CAworld www.ca.com/press/caworld  
•    CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
•    CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
•    CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
•    CA podcasts www.ca.com/us/rss/
•    CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
•    CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Contact:
Co-Workx
Erik van de Nadort  
[email protected]
+31 (0)6-22 84 19 19 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform