Persbericht

Utrecht, 21 juni 2012 – CA Technologies heeft Green Data Systems aangesteld als nieuwe distributeur van CA ARCserve voor de Benelux. Green Data Systems stelt de oplossing beschikbaar aan partners via het traditionele kanaal en middels zijn eigen datacenter als datamanagement-as-a-service.
 
Green Data Systems is gespecialiseerd in het leveren en ontwikkelen van oplossingen die business en IT samenbrengen in het MKB en grote ondernemingen. Naast het traditionele kanaalmodel beschikt Green Data Systems over zijn eigen datacenter om als managed service provider op te treden. Geïnteresseerde partijen kunnen worden bediend via resellers middels een traditionele softwareinstallatie of profiteren van de voordelen van datamanagement-as-a-service gebaseerd op Infrastructuur-as-a-Service (IaaS).
 
De combinatie van deze twee modellen was bepalend in de keuze voor CA ARCserve. Er is een groeiende vraag naar oplossingen die gemakkelijk zijn te implementeren en te beheren, terwijl aanschaf- en installatiekosten laag moeten blijven. CA ARCserve voldoet hieraan. Green Data Systems koos voor CA ARCserve, vanwege de mogelijkheid de software als managed service aan te bieden.
   
Wim Maassen, channel manager Nederland van Green Data Systems: “Green Data Systems biedt resellers en klanten perfecte oplossingen voor datamanagement. CA ARCserve maakt het portfolio producten en diensten volledig, waardoor Green Data Systems en CA-partners hun concurrentiepositie kunnen verstevigen. Green Data Systems’ portfolio van installatiediensten en ondersteuning biedt meerwaarde voor CA Technologies en zijn partners. Samen kunnen we onze markt vergroten binnen het MKB en de grote ondernemingen.”
 
“We zijn erg blij met deze samenwerking. We zien een groeiende interesse vanuit de Enterprise-markt in de CA ARCserve-producten. Green Data Systems heeft ruime ervaring in enterprise storage hardware en softwarediensten voor Value Added Resellers, System Integrators en MSP’s kunnen ons helpen deze vraag te beantwoorden”, aldus Jasper Geraerts, Distribution Manager Benelux bij CA Technologies. “Green Data Systems verzorgt de pre-sales, implementatie, support en after-sales, waardoor we nog betere dienstverlening kunnen bieden aan huidige en toekomstige partners.”

 

(CA Technologies en Green Data Systems sluiten overeenkomst)

Over Green Data Systems
Green Data Systems is een gespecialiseerde distributeur die oplossingen levert en ontwikkelt waarmee, binnen Enterprise, middelgrote en kleine organisaties, IT in lijn met de  business wordt afgestemd.  Green Data Systems ‘Converged (datacenter)-oplossingen, Virtualisatie, Opslag,  Beveiliging,  Archivering en dataprotectie-oplossingen zijn het antwoord op uitdagingen als;  Business Continuity (BC), Disaster Recovery (DR),  Informatie Lifecycle Management (ILM) en storage-consolidatie. De missie van Green Data Systems en haar partners is het aanbieden van innovatieve groene en duurzame IT oplossingen voor energie-efficiëntie in datacenters en zakelijk computergebruik.  Green Data Systems is gevestigd in Nederland, Duitsland, en België. Alle Green Data System-oplossingen worden aangeboden door een selectief Green Partner-netwerk.

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
 
Abonneer op CA Technologies

•    CAworld www.ca.com/press/caworld  
•    CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
•    CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
•    CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
•    CA podcasts www.ca.com/us/rss/
•    CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
•    CA Twitter twitter.com/ca_benelux

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform