Persbericht

Sinds kort is er een nieuwe website online waar de goudkoers real time gecheckt kan worden. Op deze site zijn overzichtelijke grafieken te vinden van de actuele goudprijs, maar ook van de zogenaamde historische goudkoersen, dat wil zeggen het verloop van de goudprijzen in de afgelopen dagen, maanden of jaren. Zo kunt u zelf zien wat de goudkoers de afgelopen tijd gedaan heeft.

De site vindt u hier: Goudkoers.

Goudkoers

De goudkoers is in de afgelopen tien jaar alleen maar gestegen. Dat heeft ermee te maken dat goud door de jaren heen altijd een veilige belegging is gebleken. Waar valuta’s zijn ingestort, economieën in het slop zijn geraakt en aandelenkoersen zijn gekelderd, zijn goudkoersen alleen maar hoger en hoger geworden.

Het is dan ook een uitstekende tijd om uw oude goud of zilver te verkopen. Voor Den Haag en wijde omgeving (Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten, Leidschendam, Zoetermeer) kunt u daarvoor het beste terecht bij De Goudwaag aan de Van Hoytemastraat 113 in Den Haag Benoordenhout. Dit is een stijlvolle winkel waar u zich meteen thuis zult voelen, niet alleen door de smaakvolle inrichting, maar ook door de vriendelijke bediening.

Bij De Goudwaag kunt u terecht voor het verkopen van alle soorten goud en zilver: goudbaren, zilver bestek, oude sieraden (heel of kapot), gouden tanden en kiezen, tafelzilver, munten, etc. U krijgt altijd een gratis taxatie, zodat u de prijs met die van anderen kunt vergelijken. Bij De Goudwaag zijn ze echter zeker van hun zaak: “Tot nu toe is 90% na vergelijking bij ons teruggekomen”, aldus de sympathieke eigenaresse. Dat heeft zeker te maken met het motto van de winkel “Inkoop goud Den Haag, maar dan eerlijk…”

U bent van harte welkom bij De Goudwaag, het adres voor goud verkopen Den Haag,  goud inkoop Den Haag en zilver verkopen Den Haag.


English summary:

There is a new web site that shows the current gold rate and historical gold price. The graphs show you all the information you need, even if the site is in Dutch. Want to learn more about the gold rate in English? Then visit this website: How can I find out what the gold rate or silver rate is? This site is offered to you by De Goudwaag, the best address for selling gold The Hague, The Netherlands.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform