Persbericht

Persbericht
Wassenaar, 17 juli 2012

Webwinkel Things that make you feel good

Things that make you feel good is een nieuwe webwinkel met natuurlijke, duurzame, biologische of Fair Trade producten en diensten.

Things that make you feel good heeft een collectie van producten en diensten om aan jezelf of aan een ander cadeau te doen, en goed te doen voelen.  Het aanbod is divers en varieert van “No House wine” voor een goed doel tot Fair Trade servies van palmbladeren, van voedingsadvies tot massage aan huis. Eigen ontwerp sieraden van “JewelryByM” biedt bijzondere sieraden, waarvan er maar één is gemaakt. Door eigen import en regelmatige aanlevering is er steeds iets nieuws te vinden in de winkel. Het laatste nieuwe product is de natuurlijke zeep van Pure Buddha® in de vorm van een Boeddha in een vintage houten kistje.

Er is bewust gekozen voor een persoonlijke wijze van afhandelen van bestellingen, door middel van handgeschreven bedankkaarten en standaard cadeauverpakking van de artikelen en “niet goed, geld terug” 100% garantie.

Things that make you feel good is een betaalbare webwinkel waar iedereen een cadeau kan vinden om jezelf of een ander goed of beter te doen voelen.  


Noot voor de redactie niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Miranda Vermeulen
T: 070-3521919 of 06-25030406
E: [email protected]
W: www.thingsthatmakeyoufeelgood.nl

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform