Occupy Den Haag bezet Malieveld 11 September opnieuw en organiseert ‘De Nacht van de Hoop’

Occupy Den Haag roept op tot deelname aan een nachtelijke manifestatie,
11 en 12 september aanstaande op het Malieveld in Den Haag.
 

Occupy Den Haag zet haar tentenkamp weer op en organiseert in aanloop tot de verkiezingen ‘De Nacht van de Hoop’. Een demonstratie waarin we stem willen geven aan allen die geen stem hebben in deze verkiezingen: ongedocumenteerden, daklozen en gemarginaliseerde kansarmen.

Een demonstratie van hoop.
Hoop door solidariteit. Hoop op een duurzame toekomst voor iedereen. Hoop en verzet als antwoord op cynisme, uitholling, verharding en ontmenselijking van de samenleving. Solidaire samenwerking als antwoord op het korte termijn gewin van een snel slinkende groep bevoorrechten. Verzet door terechtwijzing van politieke vertegenwoordigers die ‘klip en klaar’ en ingegeven door andere belangen nalaten een noodzakelijke radicaler sociaaleconomische en ecologische ommekeer in gang te zetten.

Occupy roept stemmers en niet-stemmers op om, samen ‘De Nacht van de Hoop’ tot een onvergetelijke nacht van oprechte solidariteit en vreedzaam verzet te maken. Solidair met duizenden ont-stemden, niet-stemmers en solidair met stemmers die hun stempas gebruiken in de hoop op een andere politiek.

Van 11 op 12 september overnachten we op het Malieveld. 
Op 11 september kan iedereen vanaf 10:00 een tent opslaan. Vanaf 17:00 uur ‘heropenen’ we het kamp. Vóór de nacht valt, sluiten we ons van 19:00 tot 00:00 uur aan bij de door ‘Rondje Binnenhof’ georganiseerde Sprookjesnacht op de Lange Vijverberg. Na deze betoging keren we terug naar het Malieveld. Neem een warme slaapzak en gasbrandertje mee. ‘De Nacht van de Hoop’ wordt een lange nacht.

Wil je meedoen, helpen organiseren en of mobiliseren? Wil jij van je laten horen en van dit platform gebruik maken? Heb je suggesties en ideeën voor deze nacht? Neem dan snel contact op via

Mail:            [email protected]
Twitter:        https://twitter.com/OccupyDenHaag
Facebook:  https://www.facebook.com/OccupyDenHaag
Telefoon:    06 22 366 282 en/of 0687 330 730

Hou deze website in de gaten voor updates en andere info

Voor info mbt de door ‘Rondje Binnenhof georganiseerde Sprookjesnacht zie:
www.rondjebinnenhof.nl/sprookjesnacht-rondje-binnenhof/