Offertise geeft rust en duidelijkheid bij het aanvragen van offertes

Per 3 oktober 2011 start Offertise.nl: een service voor het deskundig en onpartijdig begeleiden van offertes voor websites en webwinkels. Aan midden- en kleinbedrijf biedt deze online service een oplossing voor de massa’s ondoorzichtige offertes die op dit vlak worden aangeboden. Ook wordt voor de klant kritisch gekeken naar de prijs en wat daarvoor geboden wordt.

Klanten worden dom gehouden, en daar erger ik me kapot aan,

vertelt Petra Blankwaard, bedenker en eigenares van Offertise.nl.

Naast de absurde prijzen die sommige webdesigners vragen, staan offertes regelmatig bol van vakjargon waar de klant weinig mee kan. Vaak wordt er dan beslist om maar te vertrouwen op één van de webbureaus.

Offertes verschillen vaak enorm van elkaar

Wie Offertise inschakelt, combineert offertes met expertise op het gebied van websites, webshops en alle zaken die daar bij horen. Naast prijs en geboden service wordt nauwlettend gekeken naar naam en reputatie van de offrerende partij. Blankwaard, zelf sinds jaren actief in de online dienstverlening, kent het klappen van de zweep.

Fikse besparing door inschakelen experts

Ons team bestaat uit specialisten op diverse vakgebieden, zoals website ontwikkeling en grafisch ontwerp. Daarnaast lopen we allemaal al een tijdje mee op het internet.

Hierdoor wordt vakjargon teruggebracht naar begrijpelijke taal. De klant wil een website of webwinkel en krijgt van Offertise duidelijk en eenvoudig te weten wat er wordt aangeboden, voor welke prijs en – als belangrijkste – wat de klant daar precies aan heeft. Zo wordt voorkomen dat men teveel betaalt of iets aanschaft wat overbodig is.

Uiteindelijk levert Offertise een flinke besparing op voor de klant, en dat is de reden waarom deze services is gestart.

Website: http://www.offertise.nl

Bron: EMEA Persberichten