Ook de Fransen kunnen nu online leren typen middels de beproefde en succesvolle typecursus van TICKEN. Er is een aparte versie voor elk van de 3 doelgroepen: consumenten, scholen en bedrijven.
TICKEN is reeds actief in Nederland (2009) en de twee taalgebieden van België (2010).

De opbouw is gebaseerd op de bijzonder effectieve TypeReflex® leermethode met videoclips voor instructies en online interactieve oefeningen. Als afsluiter kunnen uitdagende typegames gespeeld worden. Naast de online typecursus wordt ook de Skinny Typehelp®, het handige leermiddel dat de toetsen bedekt, en het online examen typevaardigheid aangeboden.

Over TICKEN
TICKEN wil opvallend goede producten aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Om dit waar te maken, blijft men de producten alsmaar verder ontwikkelen en opereert men als een lerende organisatie. TICKEN maakt gebruik van het internet en doet voortdurend en gericht aan kostenbeheersing.

TICKEN is gecertificeerd met het Thuiswinkel Waarborg en onderneemt als enige typecursus klimaatneutraal: al haar activiteiten zijn CO2-gecompenseerd.

In 2010 ontving TICKEN de Starter Award van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.
TICKEN is actief in Nederland (2009), België (2010) en Frankrijk (2011).

TICKEN online typecursus dactylografie


Meer informatie?

Kijk voor gedetailleerde informatie op de website TICKEN.NL, TICKEN.BE, TICKEN.BE/FR of TICKEN.FR of contacteer oprichter/eigenaar Martin Beijer.

TICKEN B.V.
Martin Beijer
E: [email protected]
M: +31-627045464

Website: http://www.ticken.nl/typecursus.html

Bron: EMEA Persberichten