21-02-2010

De online vacaturesite voor de schildersbranche, www.ikbeneenvakman.nl is na drie weken online te zijn al een groot succes. Inmiddels hebben zich al meer dan 200 werknemers hun cv online gezet!

De vacaturesite is ontwikkeld voor werknemers en werkgevers in de schildersbranche, daarvoor was tot een aantal weken geen goed alternatief. Vele vacaturesites richten zich op alle vacatures of alleen bouwvacatures waarbij de schildersbranche maar “even” mee wordt genomen. Dit is echter een zeer specifieke branche waarbij veel vakkennis nodig is om de juiste doelgroep (werknemer en werkgever)te bereiken.

Dennis verteld enthousiast:”We zijn nu 3 weken online en er hebben zich al meer dan 200 werknemers ingeschreven. Inmiddels zijn de eerste werknemers al weer bij hun nieuwe werkgever aan het werk! Dit succes hadden we zelf ook niet verwacht, het schilders seizoen moet eigenlijk nog beginnen.
We richten ons met de site niet alleen op de onderhoudsschilders maar ook op de projectleiders, calculators, houtrotsaneerders etc. zodat het totaal plaatje voor de schildersbranche compleet wordt”.

Op de website www.ikbeneenvakman.nl is het gehele aanbod van cv’s en openstaande vacatures te bekijken.

Website: http://www.ikbeneenvakman.nl/

Bron: EMEA Persberichten