Uitbreiding assortiment en voorraad op OnlineCreme.nl

OnlineCreme.nl heeft dankzij het succes van de website zowel het aantal Vichy producten vergroot als de voorraad per product verhoogt. Op deze manier wil OnlineCreme.nl nog beter voldoen aan de vraag van de klant. Op de website van OnlineCreme.nl zijn nu nagenoeg alle producten uit het Vichy assortiment te koop tegen de laagste op internet beschikbare prijs. De klant op zoek naar Vichy producten hoeft vanaf nu dus nog maar één webwinkel te onthouden, om alle Vichy producten zo voordelig mogelijk te kunnen kopen.

Succes van OnlineCreme.nl
Het succes van OnlineCreme.nl zit hem echter niet alleen in het zeer uitgebreide assortiment van Vichy producten en de ruime voorraad, waardoor er bijna altijd voor iedere klant de producten aanwezig zijn, die de klant zoekt. Het succes zit hem ook in de eenvoud van de website. De klant die weet welk Vichy producten hij wil kopen, kan deze makkelijk vinden en afrekenen. Bij OnlineCreme.nl kan dit zonder in te loggen. Alleen de gegevens die nodig zijn om het pakket op het juiste adres af te leveren worden aan de klant gevraagd en de klant hoeft niet lid te worden, of zich te registreren.

Service en klant contact OnlineCreme.nl
Het laatste onderdeel van het succes van OnlineCreme.nl is de klantenservice van de website. Zoals de beoordelingen op onder andere Beslist.nl ook aangeven, zijn klanten erg tevreden over de service van OnlineCreme.nl, zowel over de bezorging als over eventueel noodzakelijk klant contact. Natuurlijk blijft OnlineCreme.nl de komende tijd verder werken aan het nog beter maken van de webshop met Vichy producten, om zo ook in de toekomst te kunnen blijven voldoen aan alle wensen van de internet klant.

Website: http://www.onlinecreme.nl/Vichy/Producten/Online/Kopen/index.php

Bron: EMEA Persberichten