Leek, 3 november 2011

Polsmode is een webwinkel gespecialiseerd in modulaire zilveren sieraden, zoals bedels, glaskralen en charms waarmee -hoofdzakelijk dames- zelf een persoonlijke armband of ketting kunnen samenstellen. De populariteit van modulaire sieraden is in de huidige tijd van personalisering en customizing een enorme rage en de vraag naar modulaire sieraden in diverse groeit gestaag. Het aanbod aan bedels blijft meegroeien en dat heeft geresulteerd in een aanzienlijke uitbreiding van het assortiment Vianti bedels.

Bedels en bedelarmbanden bij Polsmode.

Sinds 2006 bestaat de webwinkel van Polsmode, in alle eenvoud een overzichtelijke webwinkel met duidelijke afbeeldingen. De eerste merken bedels in het assortiment van Polsmode waren iMenso en Larenza waarna al snel de bedels en bedelarmbanden van Biagi, Baci en Anelli volgden. Sinds begin 2010 heeft Polsmode Vianti als merk in Nederland geïntroduceerd en al snel werd het bedelmerk de bestverkopende lijn in het assortiment van Polsmode. De armbanden, colliers en bedels zijn dermate voordelig geprijsd en de ontwerpen zo vakkundig gemaakt dat het succes van Vianti in korte tijd enorm was!
Polsmode heeft daarom de Vianti collectie nog verder uitgebreid met nog meer prachtig gekleurde glasbedels de complete lijn sterrenbeeld bedels. Daarnaast vindt er wekelijks een update plaats in de zilveren bedels, waarbij er nieuwe ontwerpen worden toegevoegd aan de collectie.

Zo blijft Vianti sprankelen en het Polsmode assortiment groeien!

voor meer informatie: www.polsmode.nl

Website: http://www.emea.nl

Bron: EMEA Persberichten