Centraal overzicht van 700 projecten stelt PL.2012 in staat voorbereidingen
in goede banen te leiden

Utrecht, 25 juni 2012 – PL.2012 de overkoepelende organisatie van alle voorbereidende projecten voor de UEFA Europese Kampioenschappen Voetbal 2012 (Euro 2012) heeft CA Clarity Project en Portfolio Management van CA Technologies ingezet om projectstatus, risico’s en budgetten te beheren.

In totaal zijn er 731 projecten gedefinieerd om Euro 2012 in goede banen te leiden. Deze worden uitgevoerd door honderden verschillende organisaties. PL.2012 draagt zorg voor de afstemming tussen deze organisaties in Polen en de UEFA. Hierbij wordt CA Clarity PPM ingezet voor projectmanagement. De software koppelt alle projecten aan elkaar en biedt zo een centrale plek voor controle en aansturing.

Een van de projecten betreft de all-in-one tickets voor buitenlandse bezoekers. Hierbij worden accommodatie, vervoer en verzekering gecombineerd om het verblijf te vereenvoudigen.

Over CA Technologies   
CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Meer informatie over CA Technologies vindt u op www.ca.com/
Abonneer op CA Technologies

•    CAworld www.ca.com/press/caworld
•    CA-nieuwsbrieven www.ca.com/us/news/content.aspx?cid=170073
•    CA-persberichten www.ca.com/us/rss/
•    CA YouTube Channel www.youtube.com/CAIncVideo
•    CA podcasts www.ca.com/us/rss/
•    CA blogs community.ca.com/blogs/Bloggers.aspx
•    CA Twitter twitter.com/ca_benelux