Choco-Paradijs , aanbieder van een ruim assortiment chocolade geschenken, werkt nauw samen met het Belgische chocolade bedrijf Valentino. Valentino staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande chocoladeproducten, met name pralines. Niet alleen smaak en kwaliteit van de chocolade van Valentino heeft Choco-Paradijs tot een samenwerking doen verleiden, ook de prachtige geschenkverpakkingen zijn echt een lust voor het oog.

Sinds enkele jaren zijn de Belgische chocolatier en de Nederlandse chocolade onderneming partners. Valentino heeft niet alleen in de Benelux samenwerkingsverbanden, maar is wereldwijd actief met haar luxueuze chocoladeproducten. Door de samenwerking met Choco-Paradijs is er een online verkooppunt bij gekomen. Door deze ontwikkeling kan de Nederlandse B2B industrie gemakkelijk de luxueuze chocolade producten van Valentino bij Choco-Paradijs bestellen.

De pralines in geschenkverpakking zijn zeer geschikt als PR materiaal, relatiegeschenk of feestdagencadeau. Tevens is er bedrukking mogelijk op een sticker of een visitekaartje, zodat het chocoladegeschenk extra persoonlijk kan worden gemaakt. Het is typisch een product voor effectieve en creatieve public relations.

Website: http://www.choco-paradijs.nl

Bron: EMEA Persberichten