Persbericht

StruxureWare Data Center Operation Suite 7.1 zorgt voor goed uitvoeren van change management

Vianen, 3 mei 2012 - Schneider Electric introduceert StruxureWare Data Center Operation Suite 7.1. IT-managers zijn er met deze oplossing van verzekerd dat wijzigingen in het datacenter op procesmatige wijze worden doorgevoerd. Daarbij kunnen ze zelf bepalen op welke manier zij deze wijzigings- en onderhoudsprocessen inrichten.
 
Schneider Electric’s StruxureWare Data Center Operation Suite is Data Center Infrastructure Management (DCIM) software. Organisaties kunnen DCIM inzetten voor het monitoren van vermogen, koeling, beveiliging en energieverbruik, zowel van het gebouw als de daarin ondergebrachte IT-systemen. Het geeft volledig inzicht in en grip op de dagelijkse gang van zaken in het datacenter.
 
De nieuwe features zijn:
•    Aanpasbare workflow templates. De sjablonen maken het mogelijk om individuele werkopdrachten flexibel aan te passen. Gebruikers kunnen organisatorische beleidsregels eenvoudig toepassen op het moment dat er veranderingen in het datacenter plaatsvinden. Denk hierbij aan het verplaatsen of aanvullen van IT-apparatuur.
•    Onderhoudsplanning. Hiermee kunnen IT-managers onderhoudstijden inplannen, krijgen zij inzage in alle onderhoudsplannen en voorkomen zij conflicten in de planning.
•    Live dashboard, waarmee IT-managers een goed inzicht krijgen in de KPI’s van het datacenter. De dashboards zijn eenvoudig te configureren en aan te passen en zijn beschikbaar via internet.
Release 7.1 integreert met BMC Remedy Change Management – onderdeel van de BMC Remedy IT Service Management Suite – waardoor de twee systemen zonder problemen informatie kunnen uitwisselen.  

 
Over Schneider Electric
Als wereldwijd specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken alsmede in de residentiële sector. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. In 2011 hebben ruim 130.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van 22,4 miljard euro. Onder het motto ‘make the most of your energy’ helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.
www.schneider-electric.nl

Contact
Schneider Electric
Debbie van Beek

Tel: +31 (0)6 27 01 80 05

[email protected]

Co-Workx

Hans Lamboo

Tel: +31 (0)6-16 64 86 70
[email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform