Superdry, het exclusieve Britse kledingsmerk, bekend van haar exclusieve heren en dames kledingartikelen, zoals designer tassen, dames sweaters, elegante accessoires, heren sjaals en trendy jeans biedt nu haar hele collectie aan online. Met gratis bezorging in heel Nederland.

Eerder dit jaar opende Superdry al de deuren van winkels in Nederland in Rotterdam en Den Bosch. Het jaar daarvoor gingen Amsterdam en Haarlem hen al voor. Superdry bekend van het organiseren van exclusieve invite only parties, zoals de Superdry party in café Cox te Amsterdam trekt ook klandizie van bekende Nederlanders, zoals Nicolette Kluijver die regelmatig met Superdry kleding op de TV verschijnt.

Superdry sponsort ook het Hurley Hockey team te Amsterdam, een enthousiaste club talentvolle jonge speelsters die er geweldig uitzien, beschermd tegen de kou in onze kleding tijdens training sessies.

Over Superdry:

SuperGroup is een onderscheidende Britse leverancier van merkmode die kleding en accessoires van hoge kwaliteit biedt. De groep runt een multichannel business door een combinatie van zelfstandige Superdry- en Cult-winkels, Superdry-afdelingen, evenals Britse en internationale groothandels.

Het bedrijf werd in 1985 opgericht en ontwerpt en verkoopt sindsdien een breed scala aan eersteklas heren- en dameskleding onder zijn vlaggenschipmerk Superdry, samen met andere eigen merken en een aantal producten van derden die in Cult-winkels worden verkocht. Superdry biedt een internationale merkpropositie, gericht op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle kleding met een uniek ontwerp en van goede kwaliteit. Onze kleding, geïnspireerd door Japanse ontwerpinvloeden met een vintage americanastijl, heeft wereldwijd een grote schare fans verworven en trekt steeds meer beroemdheden aan.

Superdry heeft momenteel in totaal 39 winkels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en nog eens 54 afdelingen in House of Fraser-winkels. Internationaal worden Superdry-producten in ruim 20 landen verkocht met franchise- en geautoriseerde winkels in België, Frankrijk, Scandinavië, de VS en Australië.

http://www.superdry.nl/

Website: http://www.emea.nl

Bron: EMEA Persberichten