Online typecursus TICKEN gaat verder met het uitrollen van haar succesvolle concept voor online typen binnen Europa: TICKEN.CO.UK is de Engelstalige versie. Eerder was TICKEN al gestart in Nederland (2009), waar het de Thuiswinkel Starter Award won), tweetalig in België (2010) en Frankrijk (2011).

In het Verenigd Koninkrijk opereert de online typecursus ook onder de naam TICKEN, stelt eigenaar Martin Beijer. TICKEN.CO.UK ziet er uit als de Nederlandse versie TICKEN.NL, maar inhoudelijk en didactisch is de typecursus afgestemd op de Britse toetsenborden en letterfrequentie van de Engelse taal. De expansie naar het Verenigd Koninkrijk past in de visie om in Europa de meest succesvolle online typecursus te worden en de missie om blind typen een competentie te laten zijn voor de huidige en toekomstige generaties.

Over TICKEN
TICKEN is een intitiatief van Martin Beijer sinds 2009. TICKEN wil haar klanten opvallend goede producten/diensten aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Om dit waar te maken, werkt het als een lerende organisatie en houdt het de kosten laag.
TICKEN is gecertificeerd met het Thuiswinkel Waarborg en onderneemt als enige typecursus klimaatneutraal: al haar activiteiten zijn CO2-gecompenseerd.

Website: http://www.ticken.co.uk/touch-typing-course.html

Bron: EMEA Persberichten