De juiste slaapformule verschilt van persoon tot persoon. Daarom hebben wij een ruime keuze aan slaapcomfort klaarstaan. Zalige boxsprings, luxueuze slaapkamers, ergonomische matrassen en lattenbodems… Kom de complete collectie ontdekken in de winkel en laat je bij je keuze bijstaan door een expert. Zo begin je voortaan elke dag met een glimlach.

Ontdek onze boxsprings - tijdloos elegant

Droom heerlijk weg op je eigen boxspring en ervaar de ultieme ontspanning van perfect slaapcomfort. Een boxspring biedt elegantie, comfort en uitstraling. Onze boxsprings zitten zeer goed qua prijs- kwaliteitsverhouding. Zoek er eentje die past bij jouw persoonlijkheid.

Het originele TEMPUR gevoel

Het Tempur- materiaal was oorspronkelijk ontwikkeld  door NASA om de druk die astronauten ervaren tijdens het opstijgen te verlagen. Deze drukverlagende eigenschappen waarborgen kernpunten van de Original Tempur Matras – perfecte ondersteuning en comfort- met een stevig gevoel.

SLAAPTIP: Je slaapt beduidend beter als je minimaal 2,5 uur per week beweegt, dat bewijzen belangrijke wetenschappelijke studies. Mensen die voldoende bewegen, zijn bovendien meer alert tijdens de dag. Ze hebben ook meer energie en zijn beter bestand tegen stress, kwaaltjes en ernstige aandoeningen.

Hebt u nood aan informatie over een goed nachtrust?
Consulteer onze specialisten, zij zullen u graag verder helpen met het kiezen van een goede matras.
Zo wordt u een uitgeruster mens en verbetert de kwaliteit van uw leven.

Interieurmagazine 2012

Ontdek ook ons interieurmagazine 2012. Het staat bol van ideeën en inspiratie voor uw interieur. Of je nu op zoek bent naar een woonkamer of een keuken, zit- of slaapcomfort, lifestyle, accessoires of decoratie.

Bij ons vind je alles voor de totale woonbeleving. Een nieuw begin, een pittige toets of een frisse wind doorheen de woonkamer. Ontdek onze nieuwe catalogus, snuif de geur op van massief hout, kwaliteitsleder en pas geverfde vertrekken en je komt helemaal thuis in onze woonideeën.

Ons adres:

Meubelen Jonckheere
Nieuwe Baan 111
9111 Belsele

Tel.: 03/772.33.34

http://www.meubelen-jonckheere.be
[email protected]