De tijd dat broertjes en zusjes in bij elkaar passende sponzen broekjes en kniekousjes werden gestoken, ligt gelukkig al ver achter ons. Het aanbod leuke, hippe, stoere of schattige kinderkledij is tegenwoordig zodanig groot, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ga je voor design of tweedehands, online shoppen of de winkel om de hoek, kleertjes op de groei of niet? We geven je alvast enkele tips:
-Kinderkleertjes op de groei kopen is weliswaar handig, want voor je het weet passen die beentjes helemaal niet meer in dat leuke broekje dat je twee maanden geleden kocht. Hou er anderzijds ook rekening mee dat je kroost nog een beetje voor de dag moet kunnen komen. Veel te grote kleertjes zijn geen zicht en zitten ook niet lekker. Zeker voor schoentjes moet je absoluut de juiste maat kopen. Kindervoetjes zijn nog volop in ontwikkeling en hebben voldoende steun nodig.
-Ook te kleine kleertjes zijn uit den boze. Afdankertjes van de grote broer of zus worden soms te lang gedragen, en zeker bij snel groeiende kinderen wordt een gewone broek al gauw een driekwartmodel. Hou er rekening mee dat je kind moeten kunnen spelen en ravotten. In te kleine kleren gaat dat natuurlijk niet zo vlot.
-Design kinderkledij is, zeker bij de celebs, aan een gestage opgang bezig en wordt ook bij ons gewone stervelingen populairder. Bedenk wel dat het schattige kleedje dat je in de magazines op Suri Cruise hebt gezien, waarschijnlijk een half maandloon kost. Outletshops kunnen soelaas bieden! Ook webshops voor kinderkleding zijn meestal een voordelige optie.

Website: http://www.kinderstore.nl

Bron: EMEA Persberichten