Leve de Lente! Geniet van het voorjaar, proef, wandel en shop de leukste, landelijke snuisterijen bij elkaar van vrijdag 30 maart t/m zondag 1 april 2012 op de Lentiade, dé lifestyle voorjaarsfair voor de hele familie.

Geniet van de Lente! Op de 1ste lentebeurs van het seizoen gaat de lente van start in het 100-jaar oude Lingebos te Vuren, een waar verborgen paradijs in het hart van Nederland, direct gelegen aan de A15 tussen glasstad Leerdam en vestingstad Gorinchem. Ruim 120 leuke bedrijven presenteren zich met culinaire lekkernijen, lifestyle hebbedingen voor interieur & tuin, mode, kunst, sieraden, kado’s voor Pasen, workshops en alles wat het leven leuk maakt!

Beleef de Lente! De Lentiade is een must voor iedereen met voorjaarskriebels en staat bol van activiteiten voor jong én oud. Stijlvolle modeshows, muziek, inspirerende kunst- en natuurwandelingen en geurende bloesems in het bos verhogen de lentesfeer. Voor de (klein) kinderen zijn er ondermeer knutselworkshops, Paasactiviteiten, schminken, een speelbos en een fantastische kinderboerderij met vele knuffeldieren. Een gratis Lentiade pendeltrein rijdt van de parkeerplaats – entree v.v. U bent van harte welkom op de voorjaarsfair Lentiade!

Website: http://www.lentiade.nl

Bron: EMEA Persberichten