Persbericht

 

Op zoek naar inspiratie voor uw badkamer? Doe mee en win één van de vijf exemplaren van “De 100 beste badkamers”

Cover van het boek "De 100 beste badkamers"Badkamer en tegels magazine

Voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het inrichten van zijn badkamer en zich aangetrokken voelt tot interieurdesign pur sang verschijnt binnenkort de nieuwste uitgave van Wim Pauwels, “De 100 beste badkamers”. Het boek omvat 232 pagina’s met honderden inspirerende badkamerfoto’s samengesteld uit een compilatie van de beste reportages uit de Beta-Plus woonreeksen. Niet alleen een aanrader als u nadenkt over nieuwbouw of het verbouwen van uw badkamer maar zeker ook als u geïnteresseerd bent in binnenhuisarchitectuur.  

Namens de Uitgeverij Terra Lannoo mag Badkamer & tegels magazine vijf exemplaren van dit fraaie boekwerk weggeven met een winkelwaarde van € 39,50 p/st. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is ons een foto te sturen van een willekeurige badkamer die hoognodig aan renovatie toe is. Dat mag een foto van uw eigen badkamer zijn of een (vakantie)foto die u elders heeft gemaakt, maar ook zelf creatief samengestelde afbeeldingen zijn toegestaan. De inzenders van de vijf foto’s van de badkamers die het meest dringend aan vervanging toe zijn winnen een exemplaar van het boek “De 100 beste badkamers”.

Uw badkamerfoto dient u voor 14 juli 2012 te e-mailen naar [email protected]. De jurering vindt gezamenlijk met de uitgeverij Terra Lannoo plaats waarna de winnaars automatisch bericht ontvangen. De winnende foto’s worden in de eerstvolgende uitgave van ons magazine gepubliceerd.

www.badkamerentegels.nl

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform