Persbericht

Het volledige wintersportaanbod van Interhome, Europees marktleider in de verhuur van vakantiehuizen en appartementen, is nu al boekbaar. Klanten kiezen bij Interhome voor volgende winter uit ruim 6.129 vakantiehuizen, chalets en appartementen in 11 Europese landen.

Voor veel Belgen moet de zomervakantie nog beginnen, en toch is de wintersport bij Interhome al boekbaar.  Klanten boeken dit jaar hun wintersportvakantie vroeger dan voorgaande jaren. Zo zijn ze zeker dat ze uit de mooiste chalets en appartementen kunnen kiezen.

Interhome biedt de klant ook voor de wintersport ongekende kwaliteit en service. Als Zwitserse organisatie met servicekantoren op de belangrijkste bestemmingen, is Interhome als enige aanbieder echt thuis in de Alpenlanden. Zo geniet de klant van een onvergetelijke wintersportvakantie waarbij alles tot in de puntjes is geregeld.

Het wintersportaanbod bestaat uit een brede selectie vakantiehuizen, moderne appartementen en rustieke chalets, vaak direct aan de piste. Een ruim aantal wintersport chalets zijn voorzien van onder andere een sauna, berging voor ski’s en soms ook een openhaard voor gezellige winteravonden.  

De wintersport vakantiehuizen bevinden zich vooral in de Alpenlanden Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland, maar ook in minder bekende wintersportbestemmingen zoals Tsjechië, Slowakije, Finland en Spanje.

Interhome NV is marktleider in bemiddeling van ruim 32.000 vakantiewoningen en appartementen in 28 landen en is 40 jaar actief op de Belgische markt. Interhome verhuurt voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Er zijn vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 45 personen. Interhome garandeert service met 24/24, 7/7 telefonische ondersteuning en 200 kantoren op de belangrijkste bestemmingen.

Interhome België is gevestigd in Diegem, het hoofdkantoor in Zürich, Zwitserland. Interhome is 100% eigendom van de Hotelplan Travel Group.
 
Voor aanvullende informatie:
Thijs van Oss, commercieel manager Interhome NV, tel: +32 2 626 29 80, [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform