65.000 Mensen luisterden donderdag 6 september op het Haagse Malieveld naar het concert van Coldplay. Organisator Mojo heeft daarvoor de nodige ontheffingen gekregen. En Geluidsnet luisterde mee: op http://project.geluidsnet.nl/coldplay kunnen Mojo, de gemeente Den Haag en de Haagse burgers zien waar gezelligheid ophoudt en waar overlast begint. Om stipt 22.45 dalen de geluidsniveaus en is het concert ten einde.

Den Haag is de zelfverklaarde Popstad Nummer 1, maar zonder muziektempel. Ook het voorgenomen Internationaal Dans- en Muziekcentrum laat op zich wachten. Gelukkig beschikt de Den Haag over het Malieveld om de gemeentelijke ambities waar te maken. Geluidsnet meet de geluidsniveaus, maakt die voor iedereen inzichtelijk en legt ze vast. Geluidsnet laat de cijfers spreken en biedt een oplossing die het voor álle partijen gezellig houdt.

Over Geluidsnet
Sinds 2003 voorziet Geluidsnet in de behoefte aan betrouwbare, objectieve gegevens over geluidsniveaus en -patronen in woon-werkomgevingen en in uitgaansgelegenheden. Geluidsnet is gespecialiseerd in langdurige, betrouwbare meting van omgevingsgeluid en effectieve rapportage van huidige en historische meetresultaten en –analyses. Klanten zijn overheden, belangengroepen, huiseigenaren, horecaondernemers en festivalorganisatoren. Meer informatie biedt Geluidsnet.nl.