Persbericht

Door het grote aanbod aan belevenissen van verschillende aanbieders, kan er af en toe door de bomen het bos niet meer worden gezien. Vanaf nu kunnen daarom zowel belevenissen als aanbieders worden vergeleken via Beleveniscadeaus.nl. De belevenissen kunnen vervolgens op de website van de aanbieder worden besteld.

In plaats van per aanbieder naar belevenissen te zoeken, kan nu via beleveniscadeaus.nl worden gezocht naar meer dan 2000 te boeken belevenissen van verschillende aanbieders. Beleveniscadeaus.nl heeft alle belevenissen in overzichtelijke rubrieken geplaatst. Een voorbeeld van een rubriek is bijvoorbeeld ‘avontuur’. Hieronder vallen belevenissen zoals flyboarden, ijsklimmen en indoor skydiven.

Beleveniscadeaus.nl is een online database waar alle belevenissen en aanbieders zijn verzameld. De database wordt dagelijks geupdate, zodat alleen actuele belevenissen te zien zijn. Via de website kan het zoeken naar belevenissen worden verfijnd naar belevenissen per rubriek, belevenis en locatie. Ook is het mogelijk te zoeken naar belevenissen per aanbieder of passende belevenissen bij verschillende gelegenheden. Het is mogelijk belevenissen te vergelijken op bijvoorbeeld de prijs en het aantal deelnemende personen.

Bij het vinden van een geschikte belevenis, wordt de klant via beleveniscadeaus.nl doorgestuurd naar de website van de aanbieder. De belevenis kan daarna via de betreffende aanbieder worden besteld.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de redactie van Beleveniscadeaus.nl via [email protected].

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform