Duiven -  Gerard Pijnenburg (71) heeft zich kandidaat gesteld voor de politieke partij Splinter tijdens de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen. Dat betekent dat iedereen, die stemgerechtigd is, op 22 november op Pijnenburg kan stemmen voor een plek in de Tweede Kamer.

Gerard Pijnenburg is een enthousiaste en betrokken inwoner van Duiven en gepokt en gemazeld als verpleegkundige, zowel in het ziekenhuis als in de acute zorg. Pijnenburg is van jongs af aan maatschappelijk breed geëngageerd en gespecialiseerd in gezondheidszorg, acute zorg en openbare orde en veiligheid (OOV). Pijnenburg: “Ik ben vooral een doener: geen lege beloftes of holle frases maar knokken tot het uiterste om iets voor elkaar te krijgen”.


Over Splinter

Splinter is een progressieve, liberale, groene en sociaaldemocratische partij die zich inzet voor een inclusieve samenleving. De partij streeft naar vernieuwing en verandering in de Nederlandse politiek en doet dit door scherp en onafhankelijk te zijn. Splinter is opgericht door voormalig Kamerlid Femke Merel van Kooten, die in haar eentje de netto zorgbonus van duizend euro voor elkaar kreeg. Daarnaast was zij onder andere betrokken bij de Parlementaire Ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag.

 

—------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie. Voor meer informatie over deze kandidaat volksvertegenwoordiger Splinter kunt u contact opnemen met Gerard Pijnenburg via tel. 0623760295 of e-mail [email protected]

 

Meer informatie over Splinter is te vinden op onze website: www.splinterpolitiek.nl