Persbericht

Brussel, België, 14 augustus 2012 – de Belgische website bouwmatch.be staat particulieren die een aannemer zoeken toe om gemakkelijk in contact te komen met bekwame vakmannen.

Ben je al eens een keer op zoek moeten gaan naar een vakman of aannemer om werken te laten uitvoeren aan je woonst? Dan weet je ongetwijfeld dat het niet zo makkelijk is om de juiste persoon voor elke job te vinden…

Die kleine premisse is het uitgangspunt van bouwmatch.be. De website helpt je namelijk om de juiste partner voor jouw verbouwingswerken op te sporen!

Het principe van de website is zeer eenvoudig: particulieren kunnen er een berichtje achterlaten met uitleg over welke werken ze willen laten uitvoeren, waar ze naar op zoek zijn, en in welke regio ze zich bevinden.

De ingeschreven vakmannen of aannemers kunnen vervolgens vrijblijvende offertes of navragen voor meer gedetailleerde informatie sturen naar de particulieren.

Het grootste voordeel van deze aanpak is dat je als klant de mogelijkheid krijgt om verschillende vrijblijvende offertes te vergelijken, en dan de vakman of aannemer te kiezen die het meest bij jou en je werken past.

Voor ingeschreven vakmannen en aannemers is het voordeel ook duidelijk: via dit kanaal krijgen ze makkelijk toegang tot potentiële klanten die hen via de standaard kanalen misschien nooit gevonden hadden.

aannemer zoekenContact:
Fabian Van De Wiele
Clicktrust Marketing
Rue Xavier De Bue 13
Brussels, Belgium
0032 485 98 18 58
[email protected]
www.clicktrust-marketing.com

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform