APELDOORN – Gaan jullie binnenkort trouwen en jullie hebben nog geen trouwfotograaf voor jullie bruidsreportage? Kijk dan eens naar het portfolio en de reviews van de trouwfotografen van Allround Fotografie uit Apeldoorn. Alle gefotografeerde bruidsparen zijn 100% tevreden en kunnen deze trouwfotografen van harte aanbevelen! Gemiddeld geven zij het cijfer 9,4 (op een schaal van 1 tot 10) voor de door hen gemaakte bruidsreportages.

Voor een bruidsreportage komen zij altijd met twee trouwfotografen. Dit levert het bruidspaar nog meer mooie trouwfoto’s op en bovendien zien twee paar ogen meer dan een en ontvang het bruidspaar ook meer candid-shots!

Allround Fotografie biedt verschillende pakketten voor de bruidsreportages, waarbij de prijzen beginnen vanaf EUR 750 (prijzen per 2011). Daarvoor ontvangt het bruidspaar binnen tien werkdagen na de trouwdag honderden digitale trouwfoto’s op DVD .

Wanneer de trouwfoto’s ook online mogen worden gepubliceerd, krijgt het bruidspaar een video-DVD met een flitsende diashow, ondersteund door muziek naar keuze, en deze trouwvideo in HD.

Op de website van Allround Fotografie vind je honderden voorbeelden van trouwfoto’s in het bruidsreportage / trouwreportage portfolio en meer dan honderd verschillende trouwvideo’s van tevreden bruidsparen.

Wacht niet te lang met boeken van de bruidsreportage voor jullie trouwdag in 2012, want de boekingen voor trouwreportages in 2012 en zelfs 2013 beginnen al aardig binnen te lopen…

Website: http://www.allround-fotografie.com/bruidsreportage/

Bron: EMEA Persberichten