XiMAd heeft het voor elkaar: een vette interpretatie van de klassieke bubbleshooter. Bubble birds 1.0 raakt exact de snaar die anderen misten. De app was al verkrijgbaar voor WinMo, Blackberry en Android, maar is nu ook bij iTunes down te loaden.

De beste interpretatie van de klassieke “Bubble Shooter” in tijden is een spel geworden met mooie graphics. Het garandeert zeker uren plezier. Het Innovatieve ontwerp, de ontspannen ambiance en natuurlijk de über coole jungle geluiden maken dit een must-have game. Alles in HD natuurlijk. Het verhaal is simpel: Gooi met rare gekleurde vogels, sets van gelijk gekleurde vogels kapot. Een verslavende bezigheid!

De eenvoud van het spel maakt het aanstekelijk. Voor het verhaal hoef je geen manuals door te lezen, de levels wijzen zich vanzelf en de besturing is volledig intuïtief. Naarmate je beter wordt neemt het aantal vogels toe. Dat maakt het spel langzaam moeilijker. Omdat elke vogel zijn eigen geluid heeft, raak je ook steeds sneller uit je concentratie. Het duurt een paar levels voordat je dat door hebt.

Het is ook mogelijk met anderen te dingen naar de titel voor de beste shooter. Dat kan je doen door de integratie met het Game Center. Benodigde apple systeemeisen: IPhone 3GS of later, iPod touch 3G of hoger en iPad, Vereist iOS 4.0 of hoger en 27,0 MB. Het spel kost 99 cent in de iTunes store, of is gratis in de HD free versie.

Over Bubbleshooter-Spelletjes.nl
Op bubbleshooter-spelletjes.nl leest u álles wat te maken heeft met bubbleshooter spelletjes.
Lezen over bubbleshooter spelletjes is leuk, maar discussiëren over bubbleshooter is nog leuker. Geef gerust comments op artikelen over bubbleshooter spellen! Wij zoeken elke maand voor onze bezoekers de leukste bubble games en websites.
Website in de spotlight: bubbleshooter spelen bij Zylom

Website: http://www.zylom.com/nl/gratis-online-spelletjes/bubble-shooter/?c=51

Bron: EMEA Persberichten