Utrecht, 22 oktober 2010 – Call for Business zakelijke acquisitie

Chris Schwencke van Call for Business heeft zijn dienstverlening uitgebreid met personal training op het gebied van cold calling. Chris is al jarenlang zeer succesvol in zakelijke acquisitie voor uiteenlopende zakelijke opdrachtgevers en mag zich inmiddels wel cold calling specialist noemen.

De individuele training is op verzoek ontwikkeld en bedoeld voor bedrijven die hun medewerkers effectiever willen laten bellen en voor ondernemers die bij (meer) gekwalificeerde prospects aan tafel willen komen om op deze wijze hun conversie te verhogen.

De persoonlijke en ontwapenende aanpak van Chris is met name gericht op authenticiteit, mindset en effectiviteit en het winnen van vertrouwen bij zijn gesprekspartner (vaak beslisser dan wel beïnvloeder) en onderscheidt zich doordat zijn gesprekken de insteek hebben de benaderde prospect te willen helpen en diens interesse te triggeren in plaats van hem onder druk te zetten om zo een afspraak te forceren.

Na een intake vooraf wordt een op maat gesneden training samengesteld waarbij tijdens de training de cursist samen met Chris een script schrijft dat slechts als leidraad voor het telefoongesprek gebruikt wordt; cursisten kunnen volledig zichzelf blijven en hoeven geen tegennatuurlijke technieken aan te leren om resultaat te boeken. Nog tijdens de training zullen aan de hand van dit script zowel Chris als de cursist daadwerkelijk prospects gaan bellen. Een follow-up enkele weken na de training, o.a. om opgenomen gesprekken te reviewen, behoort tot de mogelijkheden.

De training kent een maximum van 3 deelnemers (mits van hetzelfde bedrijf!) en wordt elke woensdag- en vrijdagmiddag gegeven op een centrale locatie in Utrecht (Seats2meet) of in overleg op een andere locatie.

Voor meer informatie:

Chris Schwencke
06-12080820
email: [email protected]
www.callforbusiness.nl

Website: http://www.callforbusiness.nl

Bron: EMEA Persberichten