Dirk Smits, eigenaar van Choco-Paradijs , biedt bedrijven de kans om met originele relatiegeschenken goede PR te verwezenlijken.
Sinds 1996 handelt dit bedrijf met passie in chocolade, vanaf 2006 hebben ze zich gespecialiseerd op het gebied van chocolade relatiegeschenken. Momenteel is er een zeer interessante productintroductie; chocolade fotolijstjes.

Deze lijstjes zijn het ideale promotieartikel voor de B2B branche. Zo kunnen zakenrelaties en medewerkers verrast worden met een heerlijk chocoladetablet. Een bedrijfslogo of desgewenste afbeelding wordt full-colour op een tablet van chocolade gedrukt, deze is van witte chocolade met de omlijsting in melk of puur. Daarnaast zijn de chocolade fotolijstjes duurzaam en verantwoord, dit komt door de samenwerking met Q.P.P. (Quality Partner Program). Door dit programma draagt Choco-Paradijs een steentje bij aan het verbeteren van de kwaliteit van chocolade boeren, cacaobonen en de levensstandaard van cacaoboeren in Ivoorkust.

Op deze manier zorgt Choco-Paradijs ervoor dat ook PR doeleinden kunnen worden meegenomen in elk maatschappelijk verantwoord ondernemen beleid. Choco-Paradijs wil er zeker van zijn dat deze chocolade relatiegeschenken voor ieder bedrijf beschikbaar zijn, door een lage minimale afname en een korte levertijd aan te bieden. Zo kan elke organisatie een creatief, effectief en verantwoord PR beleid voeren.

Website: http://www.choco-paradijs.nl

Bron: EMEA Persberichten