Persbericht

coworking in a business center in brusselsBrussel, België, 31 oktober 2012
Coworking is een systeem dat de laatste tijd meer en meer in de kijker komt. De oorsprong van het concept is simpel: freelancers of zelfstandige starters hebben al langer problemen om kantoorruimte aan een aanvaardbare prijs te vinden.
 
Daarnaast heeft werken van thuis uit ook zijn beperkingen. Freelancers met huisdieren, jonge kinderen, of zelfs luidruchtige buren gaan al snel op zoek naar een alternatieve workspace.
 
Er zijn echter ook vaak budgettaire beperkingen: niet iedere starter of freelancer beschikt nu eenmaal over het budget om een kantoor met alle benodigde faciliteiten te huren.
 
Ook ruimte speelt een rol: veel starters hebben nu eenmaal geen enorme hoeveelheid aan kantoorruimte nodig, vooral diegenen die actief zijn in de dienstensector, waar een enkele desk meestal voldoende voor is.
 
Coworking in een gedeeld kantoor kan dus de perfecte oplossing zijn voor beginnende zelfstandigen. In principe huurt men dan een desk in een grote of middelgrote kantoorruimte, waar alle voorzieningen zoals hoge snelheids internet reeds aanwezig zijn, en werkt men zij aan zij met andere zelfstandigen.

Het betreft een flexibele all-round oplossing voor diegenen die behoefte hebben aan betaalbare kantoorruimte.

 
Bedrijven als www.orionagroup.com leveren dit soort oplossingen voor aanvaardbare prijzen. Vast en zeker een trend die in de lift zit.
 
Fabian Van De Wiele
Clicktrust Marketing
0032 485 98 18 58
[email protected]
www.clicktrust-marketing.com

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform