In iedere nieuwbouw of verbouwing wordt vandaag wel ruimte gemaakt voor een dressing. Daartoe kan je alle kanten uit: de dressing kan in de slaapkamer worden geïntegreerd of een autonome ruimte zijn. De kasten kunnen ook op maat of op basis van standaardoplossingen.

Oorspronkelijk is het woord ‘dressing’ afgeleid van het Engelse ‘dressing room’, oftewel inloopkast. Dat is een aparte ruimte naast de slaapkamer waar alle kleding bewaard wordt en waar vaak ook plaats is om zich om te kleden.

Een dressing heeft heel wat voordelen. Je kan de grootte, vorm en de indeling ervan volledig naar je eigen hand zetten om zo alle kleding zo praktisch en persoonlijk mogelijk op te bergen. Je hebt ook een ruime keuze aan verschillende soorten deuren: draaideuren, vouwdeuren, schuifdeuren…

Dressings kunnen uitgevoerd worden in elke stijl en materiaal: van hyperstrak en hedendaags (bv. in aluminium, hoogglanslak, laminaat, glas) tot warm klassiek (in warme houtfineer, mat gelakte MDF, laminaat met reliëfstructuur…).

Met een dressing blijft de slaapkamer gevrijwaard van rondslingerende kleding en krijgt ze ook meer ruimte aangezien er geen slaapkamerkasten meer in staan.

Al meer dan 45 jaar is Meubelen Jonckheere een gevestigde meubelwinkel in het Waasland.

Onze troeven? Onze winkel is gelegen op de N70 en gemakkelijk bereikbaar via de grote verbindingswegen. Met de bus: lijn 21-22 vanop de markt of vanaf het station in Sint-Niklaas. Met de trein: station Sint-Niklaas of station Belsele kiezen.

Bovendien beschikken wij over een grote gratis parking. Wie zijn elektrische wagen daar parkeert, kan gedurende het bezoek aan onze toonzaal gratis elektriciteit afnemen. U hoeft zich enkel even aan te melden, vooraan aan de infobalie.

Meubelen Jonckheere is er voor iedereen, van jong tot oud! Voor de kinderen is er een ruime speelhoek voorzien met tv, computerspelletjes en speelruimte. Onze cafetaria is gelegen naast de kinderhoek. U kunt er genieten van een drankje of een zoete versnapering aan democratische prijzen.

Contact:

Meubelen Jonckheere

Nieuwe Baan 111

9111 Belsele

 

http://www.meubelen-jonckheere.be

[email protected]

Tel.: +32(0)3 772 33 34