De Goudwaag in Den Haag is inmiddels alweer een jaar lang actief in de Haagse wijk Benoordenhout met de inkoop van goud. De winkel heeft in dat jaar grote bekendheid verworven in Den Haag en wijde omgeving en heeft de reputatie van de eerlijkste goudinkoper binnen zo korte tijd moeiteloos veroverd. De vakkennis, vriendelijkheid en eerlijkheid van eigenaresse Naomi Weststrate-Irak is inmiddels bij velen bekend, van Zoetermeer tot Delft, van Rijswijk tot Wassenaar.

 

Website

Tegelijk met de opening van de winkel aan de Van Hoytemastraat 113 in De Hofstad werd ook een website van De Goudwaag gelanceerd. Op deze website kunnen klanten informatie lezen over hoe goud verkopen in zijn werk gaat, waar je bij goudinkoop op moet letten, etc. Ook staat de site boordevol met nuttige informatie over goud, zilver en is de actuele goudprijs tot op de minuut actueel te raadplegen.

 

De Goudwaag gaat mobiel

Door de komst van smartphones en tablets wordt een toenemend deel van het internet op mobiele sites bekeken. Het is daarom voor een bedrijf van groot belang dat de website ook voor mobiele gebruikers goed toegankelijk is. De Goudwaag heeft hier werk van gemaakt en een geheel nieuwe mobiele site van De Goudwaag gelanceerd: m.degoudwaag.nl. De site is honderd procent afgestemd op het gemak van de mobiele gebruiker. Er is een duidelijke, eenvoudige menustructuur en op elk moment kan op een knop gedrukt worden om De Goudwaag te bereiken.

 

De Goudwaag en sociale media

Al langer is De Goudwaag actief op de sociale media. Zou kan De Goudwaag al bekeken worden op:

De Goudwaag Facebook

De Goudwaag LinkedIn

De Goudwaag Google+

De Goudwaag Youtube

De Goudwaag Pinterest