Persbericht

Het populaire laarzen en kledingmerk UGG Australia, bekend om haar schapenvacht laarzen en ruime selectie aan vrouwen en mannen UGGs Australia slippers pakt uit deze zomer met feestelijke prints.

 

UGG Australia is terug in de tijd gegaan, en wel naar het Californië van eind jaren’ 40. Een tijdperk: dat bekend staat om de glamours van het jonge Hollywood en de luxe levensstijl van de kustplaatsjes. Een tijd van hoop, klasse en zon. UGG Australia interpreteert de ‘Califomia

Dream’ op eigen manier door middel van een collectie bestaande uit felle kleuren. vrolijke opdrukken en moderne chique vormen, geïnspireerd op een tijdperk: waarin mannen en vrouwen chic gekleed uit eten gingen en dansten op jachten voor de kust van Malibu.

 

“Onze eigen roots liggen in Californië”, zei Lech Larson, Vice President

of Product. “Deze collectie is ons eerbetoon aan een gouden

tijdperk in de geschiedenis, met Californie als centrum van individuele expressie, artistieke experimenten en stylistische vrijheid. “Wat een geweldige tijd om in te leven en voor ons om inspiratie uit te putten”.

 

De Isla-collectie weerspiegelt het optimisme van de tijd met vroijke espadrilles met sleehak en tijdloze leren sandalen. De Lucianna toont een met jute omwikkelde sleehak van twaalf cm gecombineerd met een zijden enkelband dat onze nieuwe, kleurrijke Ikat-print introduceert, die we vervolgens gebruikt hebben voor de UGG-handtassen en -accessoires.

 

De Comfort & Raffia Wedgecollectie komt terug met een update van de bestseller Hazel, gemaakt van jacquard en bedrukt met het UGG-Iogo. De Isadore heeft een prachtige leren middenzool. De Clog-collectie is vernieuwd met een gebloemd mozaïekpatroon een variant met open teen. De High Clog-collectie bevat een honingldeurige hak van tien cm, met varianten in luxe leder, suède en katoen. De Nadia is een nieuwe instapper met houten sleehak. met een X-strap en studs aan de zijkanten.

 

De nieuwe Comfort & Beach Casual-collectie brengt het zonnige Californiê tot leven met modieus leer en rubberen sandalen en zeer comfortabele teenslippers. De uitgebreide Sportcollectie bevat hoge sneakers met een denim afwerking. Frisse nieuwe Ideuren en materialen zijn gebruikt voor de populaire Evere-sneaker

.

Stijlen uit de Classic-collectie tonen abstracte, artistieke verfspefters. Bij de laarzen uit de Lo Pro-collectie zien we bedrukte UGG-stoffen en de Heirloom Loce Up uit deze collectie heeft een veterdetail aan de achterkant.  

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform