Persbericht

Onze inspiratie is gevormd op Deens grondgebied. Het Deense volk heeft de lifestyle balans gevonden tussen natuur en het leven. Er zijn maar weing landen waar men zo bewust omgaat met het leven als in Denemarken. Kwaliteit en duurzaamheid

Denen zijn gevoelig voor sfeer in combinatie met duurzaamheid en design. De Denen zijn getalenteerd om kunst uitermate goed te verwerken in producten voor dagelijks gebruik. Dit is ontstaan doordat in het verleden de Denen vooral in de barre wintertijden voornamelijk waren aangewezen op zichzelf. Toen was het al erg belangrijk dat een huis als een thuis voelt en deden ze door van gebruiksartikelen ook mooie producten te maken. De Deense pastel tinten groen, blauw en roze waren de eerste vormen van design, en zo werd dat steeds verder uitgebouwd.

Tegenwoordig zijn Deense producten zijn puur, hip en duurzaam en pure Lifestyle en met behoud van het karakter waar ze voor staan. Deense invloeden zien we overal ter wereld terug. Dit is wat wij en velen anderen ter wereld met ons raakt. Ongemerkt hebben veel mensen al Danish Design in huis, en wij willen mensen zich graag daar bewust van maken.

Wij voeren als motto “exclusief voor iedereen”. In onze zoektocht naar dit gevoel zijn wij lang bezig geweest met diverse ontwerpers om te bepalen hoe we dit ook daadwerkelijk kunnen realiseren.Wij waren niet opzoek naar de goedkoopste, de meest bekende, zoveel mogelijk merken, of snelste levering. We willen ons graag onderscheiden door kwaliteit, bijzondere producten, duurzaamheid en praktisch in dagelijks gebruik. Door een uitgebalanceerd kwalitatief en duurzaam assortiment maar vooral door de geschiedenis achter de ontwerpen willen u een gevoel van rijkdom en speciaal zijn geven. Alle merken die wij aanbieden hebben het authentieke Deense karakter en een hoge kwaliteit.

Wij houden ons dagelijks bezig om dit in stand te houden door ook regelmatig de Deense grens over tte steken en op zoek te gaan naar juist het Deense gevoel en daarmee in staat trendy en bijzonder te zijn.

Onze wereld van Alfems

www.alfems.nl

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform