Persbericht

Brussel, België, 4 september 2012

Het is een probleem waar veel gebruikers mee geconfronteerd worden: soms is het nodig om een PDF bestand aan te passen, maar dat is helaas niet mogelijk in Adobe Reader.

Gelukkig bestaat er een workaround voor dit probleem! Er bestaan meerdere pplossingen om PDF bestanden te kunnen bewerken!

Voor de volledige werkwijze kan je terecht op gespecialiseerde websites zoals http://www.convertirpdfenword.fr of bijvoorbeeld http://www.modifierunpdf.fr.

Het principe is niet ingewikkeld en gaat als volgt. Het is mogelijk om een PDF bestand om te zetten naar Word met een PDF Converter, met behoud van alle opmaak, afbeeldingen en grafieken.

Een Word bestand valt vanzelfsprekend gewoon aan te passen in MS Office, waarna je het bestand gewoon weer kan omzetten naar PDF formaat.

Op die manier is het perfect mogelijk om een PDF bestand aan te passen zonder dat er ook maar enige wijziging aan de layout gebeurt.

Websites die zulke oplossingen aanbieden zijn een zegen voor de gebruikers die snel een PDF bestand wensen aan te passen.

Dergelijke oplossingen zijn een handige manier om een dagelijks informatica-probleem te omzeilen zonder tijdsverlies!

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform