Amsterdam, 01 November 2012

De taalreisorganisatie bied de beste prijzen aan voor taalreizen in zowel Europa als Australië, Zuid Afrika  en Amerika. Cursisten die een betere prijs vinden voor een taalreis met dezelfde voorwaarden krijgen het verschil voor 100 procent vergoed.

ESL taalreizen maakte dit afgelopen maand bekend. “Als reisorganisatie willen wij de klant graag tegenmoet komen dit najaar. Iedereen moet wat harder werken en we leven allemaal op een kleiner budget. Uiteraard moet er ook geleefd en genoten kunnen worden. Reizen is voor velen een groot onderdeel daarvan. Daarom dragen wij graag een steentje bij.” Aldus een medewerker van de reisorganisatie.

De komende maanden kan men genieten van gereduceerde cursus- en accommodatieprijzen. Daarnaast kan er ook flink bespaard worden op excursies en cursusmateriaal.

De aanbiedingen gelden voor bestemmingen in Europa zoals Engeland en Malta. Buiten Europa kan men genieten van zonnige bestemmingen zoals Zuid Afrika, Florida, Miami en Australië.  De aanbiedingen zijn uniek per bestemming en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Speciaal dit najaar kunnen cursisten ook kiezen voor een gecombineerd lesprogramma in twee verschillende landen. Zo kan een taalcursus Engels  in zowel Malta als Engeland volgen. De cursist begint de cursus in Londen en eindigt de cursus in Malta. Dit is een alternatieve manier van Engels leren in het buitenland waarbij het verkennen van verschillende culturen en accenten centraal staan. “De afgelopen jaren hebben we veel onderzoek gedaan naar de uitbreidingsmogelijkheden van onze cursussen. Het  volgen van 1 taalcursus in 2 verschillende landen bleek er populair. Vandaar deze aanbieding.” Aldus een medewerker van de organisatie.

Einde Persbericht

ESL Taalreizen organiseert kwalitatieve programma’s voor taalonderwijs in het buitenland in meer dan 13 talen, waaronder Spaans, Italiaans, Duits, Grieks, Frans, Japans, Russisch, Thai’s, Turks, Arabisch, Chinees (Mandarijns), Portugees en Nederlands. Voor meer informatie over ESL Taalreizen en het uitgebreide aanbod in verschillende cursussen kunt u terecht op de website of het kantoor in Amsterdam.