Persbericht

Version:1.0 StartHTML:0000000167 EndHTML:0000003592 StartFragment:0000000682 EndFragment:0000003576

Elk bedrijf dat etiketten afdrukt kan voordeel halen uit de etikettensoftware van Nice Label. Dat is het merk dat Codisys gebruikt en dat voor elk bedrijf een passende oplossing kan bieden. Daarbij kunt u altijd rekenen op een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets is de software van Nice Label al verschillende keren verkozen tot beste pakket voor het ontwerpen en afdrukken van etiketten.

 

Codisys heeft alle oplossingen in huis

 

Eenvoudig labeldesign of professionele labels met barcodes, integratie van RFID of koppelingen met databases? Wat u ook nodig hebt, alles is mogelijk met de pakketten van Nice Label. U vermijdt ook extra investeringen want de etiketten kunnen afgedrukt worden op elke etikettenprinter, van het eenvoudigste model tot industriële printers en zelfs mobiele printers.

 

Het systeem kan ook gekoppeld worden aan elk ERP systeem zoals SAP, Citrix, AFAS,… Die flexibiliteit zorgt ervoor dat ook voor uw bedrijf het ideale Nice Label pakket bestaat. Neem dus zeker contact op met Codisys. Wij bekijken wat voor u de beste oplossing is.

 

Zeker van een perfecte service

 

Natuurlijk wilt u een prima service, ook voor uw etikettensoftware. U wilt een betrouwbaar systeem dat bedrijfszeker is en waarbij u een goede ondersteuning krijgt. Codisys is als enige in België een Platinum partner van Nice Label. Dat is een ijzersterke service-garantie. Het is het bewijs dat onze mensen de software door en door kennen en u op alle vlakken en op elk moment snel kunnen helpen.

 

Gebruiksvriendelijk en voordelig

 

Als Platinum partner bent u zeker van een perfecte service. En met Nice Label via Codisys profiteert u ook van de vele extra voordelen die Nice Label heeft ten opzichte van andere etikettensoftware.

 

Zo is etiketten maken met Nice Label even eenvoudig als een brief typen. Alles wordt gedrukt zoals u het op het scherm ziet (WYSIWIG). Ook heeft de software een look en feel die aansluit bij gangbare Office-toepassingen zoals Word en Excel. Iedereen is dus snel vertrouwd met de manier van werken van deze software. Nice Label maakt het u graag eenvoudig zodat u en uw medewerkers snel op weg zijn.

 

Nice Label gebruiken betekent bovendien ook besparen. Bij ons geen licenties per printer, maar licenties per pc. Dat komt voor de meeste bedrijven heel wat voordeliger uit.

 

 

 

Kortom: een goede prijs-kwaliteitverhouding, prima service en een gebruiksvriendelijk systeem. Er zijn voldoende redenen om ook in uw bedrijf te kiezen voor Nice Label via Codisys.

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform