Gastronomisch kunstobjectboek
Op maandag 18 juni heeft Sergio Herman, de bekende Nederlandse driesterrenchef van het restaurant Oud Sluis, een nieuw prestigieus project voorgesteld: Sergiology.
Sergiology is een gastronomisch kunstobjectboek met foto’s van culinair fotograaf Tony Le Duc en portretfotograaf Stephan Vanfleteren. Naast tal van foto’s bevat het ook getuigenissen die je via het meegeleverde audiotoestel in het Nederlands of Engels kan beluisteren.
Ook al bevat het boek meer dan vijfig recepten, het is toch geen zuiver kookboek, maar eerder een weerspiegeling van de mens Sergio Herman, zijn werk en zijn inspiratiebronnen.
Het boek wordt in 2500 (genummerde) exemplaren verkocht en kan u bestellen via www.sergiology.com.
Mauquoy maakt medaille op luxebox
Ook Mauquoy, graveur en medailleur uit Grobbendonk, heeft bijgedragen tot de verwezenlijking van deze bundel.
Het boek wordt geleverd in een groot formaat luxebox afgewerkt met zwart linnen en aan de bovenzijde ingelegd met een medaille met het logo van Sergiology. Deze medaille werd in opdracht van vormgever Nej De Doncker door Mauquoy vervaardigd. Het resultaat is een indrukwekkend stuk van maar liefst 11cm met donkerbronzen patine, op ambachtelijke wijze geslagen en afgewerkt in ons atelier in Grobbendonk.
The making of
Op de website www.sergiology.com kan u het filmpje bekijken van ‘the making of’ van deze bundel waarbij ook de productie van deze plaketten in ons atelier prachtig in beeld gebracht werden door Tony Le Duc.
Bekijk hier het filmpje van the making of
Meer info: Geert Mesdagh – [email protected] – www.mauquoy.com
Bekijk ook deze populaire persberichten
Trending
- Top 5 sites waar je gratis persberichten kunt publiceren in 2022
- Zilverstroom Energy lost hoogspanningsnet congestie in Brabant en Limburg op
- Binnenhuisarchitect.com presenteert onderzoek naar de ontwikkeling van woonkamer design
- Persbericht evenement
- 22 mei 2022, Metaal Kathedraal, Layale Chaker & Sarafand met “Inner Rhyme”