Gastronomisch kunstobjectboek

Op maandag 18 juni heeft Sergio Herman, de bekende Nederlandse driesterrenchef van het restaurant Oud Sluis, een nieuw prestigieus project voorgesteld: Sergiology.

Sergiology is een gastronomisch kunstobjectboek met foto’s van culinair fotograaf Tony Le Duc en portretfotograaf Stephan Vanfleteren. Naast tal van foto’s bevat het ook getuigenissen die je via het meegeleverde audiotoestel in het Nederlands of Engels kan beluisteren.
Ook al bevat het boek meer dan vijfig recepten, het is toch geen zuiver kookboek, maar eerder een weerspiegeling van de mens Sergio Herman, zijn werk en zijn inspiratiebronnen.

Het boek wordt in 2500 (genummerde) exemplaren verkocht en kan u bestellen via www.sergiology.com.

Mauquoy maakt medaille op luxebox

Ook Mauquoy, graveur en medailleur uit Grobbendonk, heeft bijgedragen tot de verwezenlijking van deze bundel.
Het boek wordt geleverd in een groot formaat luxebox afgewerkt met zwart linnen en aan de bovenzijde ingelegd met een medaille met het logo van Sergiology. Deze medaille werd in opdracht van vormgever Nej De Doncker door Mauquoy vervaardigd. Het resultaat is een indrukwekkend stuk van maar liefst 11cm met donkerbronzen patine, op ambachtelijke wijze geslagen en afgewerkt in ons atelier in Grobbendonk.

The making of

Op de website www.sergiology.com kan u het filmpje bekijken van ‘the making of’ van deze bundel waarbij ook de productie van deze plaketten in ons atelier prachtig in beeld gebracht werden door Tony Le Duc.

Bekijk hier het filmpje van the making of

Meer info: Geert Mesdagh – [email protected]www.mauquoy.com