Find-U Nederland heeft recentelijk haar website volkomen vernieuwd. Met de nieuwe website hoopt het Arnhemse online marketingbedrijf nóg beter in te kunnen springen op de wensen van haar huidige en toekomstige klanten.

Social Media Marketing heeft een prominentere plek gekregen op de website. Dat is niet toevallig. Imagobeheer en viral campagnes via social media worden steeds belangrijker. Grote ondernemingen ontkomen eigenlijk niet meer aan het beheren van uitgebreide en up-to-date accounts op o.a. Twitter, Facebook, Hyves en LinkedIn. Deze media vormen in toenemende mate een onmisbare schakel tussen klant en product.

De aanpak van Find-U evolueert steeds meer in een integraal en allround beheer van schakels tussen klant en product. Steeds meer pakken wij grotere en langlopende trajecten op met bedrijven die een complete transformatie of imagoverbetering willen ondergaan.

Via de nieuwe website zullen wij ook zelf actief zijn met nieuwsberichten en iedereen met belangstelling voor online marketing, social media en vooral hogere omzetten op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Website: http://www.find-u.nl

Bron: EMEA Persberichten