Speciaal voor al haar klanten geeft de website www.bloembollenkopen.nl gratis toegangskaarten weg voor het Holland Flowers Festival t.w.v. €12,50. “Wij vinden het belangrijk dat bloembollen liefhebbers onze online collecties ook in het echt kunnen zien”, aldus Sieger Koeman, directeur van www.bloembollenkopen.nl.

Het Holland Flowers Festival, welke van woensdag 23 februari tot en met zondag 27 februari a.s. plaats zal vinden op bedrijvencentrum Agriport A7 in Middenmeer, is voor de bloembollenliefhebber een waar paradijs. De grootste overdekte bloemenshow van Nederland trekt jaarlijks meer dan 25.000 bezoekers. Dit jaar is het Thema Mexico, met volop aandacht voor het land van de Dahlia’s, vrolijke muziek en tropische temperaturen. Naast de enorme bloemenshow, is er een consumentenbeurs met tuingerelateerde producten.

Alle klanten die tot 23 februari a.s. een bestelling plaatsen bij de website, krijgen de kaarten automatisch toegestuurd. Het aanbod geld ook voor klanten die reeds in het verleden een bestelling bij de website hebben geplaatst.

Voor meer informatie over dit aanbod kan gekeken worden op http://bloembollenkopen.nl/holland-flowers-festival/index.html.

Website: http://bloembollenkopen.nl

Bron: EMEA Persberichten