Nog niet eerder is er in Nederland een sieraden lijn geweest die haar bijzondere gaven en sieraden zo goed verborgen heeft gehouden als Pilgrim. PILGRIM werd opgericht in 1983 door de twee Denen Annemette Markvad en Thomas Adamsen. In de vroege jaren reisden ze rond door Denemarken voor de verkoop van juwelen in de straten en op rockfestivals. Maar hun bedrijf begon snel te groeien en evolueerde tot het internationale bedrijf dat Pilgrim vandaag is.

Nu werken er ongeveer zo’n 70 mensen in het PILGRIM hoofdkwartier in Skanderborg, Denemarken en PILGRIM sieraden worden wereldwijd verkocht.

Hoge kwaliteit-handgemaakte sieraden

Ieder individueel PILGRIM juweel is handgemaakt, met de hand geschilderde en met de hand gemonteerd. Hierdoor is ieder sieraad een uniek stuk wat zorgvuldig is gemaakt. Op alle items gebruikt PILGRIM beplating met 925 sterling zilver of 16 karaat goud. Kwaliteit en duurzaamheid is een sleutelwoord voor PILGRIM en ze voert een strikt beleid op het gebied van kwaliteit waarbij de veiligheid en goede werkomstandigheden voor de werknemers van de productie centraal staan.

De hoge kwaliteit en het modieuze ontwerp is de Stichting van PILGRIM’s succes, en met 4 collecties per jaar levert PILGRIM aan vrouwen over de hele wereld.

Website: http://www.alfems.nl/

Bron: EMEA Persberichten